Industriële ovens op maat

Als resoluut toekomstgerichte onderneming is BTF, voorheen Bouvier-Technofour, in staat talrijke technologische uitdagingen aan te gaan op het vlak van industriële ovens. Alle ovens en droogovens (moffelovens) worden in ons bedrijf ontworpen en gebouwd op maat van de individuele behoeften van de klant. BTF is in het bijzonder gespecialiseerd in de levering van installaties om vuurbestendigheid te testen (link naar testen inzake brandbeveiliging).

De jongste jaren heeft de onderneming zich moeten aanpassen aan een toenemende automatisering binnen de sector en heeft ze de installaties op vraag van de gebruikers moeten uitrusten met geavanceerde middelen voor regeling, controle en naspeurbaarheid. Dit was echter meteen ook een kans voor BTF om haar doelstellingen uit te breiden en zich te positioneren als ontwerper van industriële totaaloplossingen.

De onderneming blijft zich natuurlijk concentreren op de bouw van thermische installaties die aan strenge kwaliteitsnormen voldoen maar ook aan de vereisten op het vlak van productie en onderzoek.

FacebookTwitterGoogle BookmarksRedditLinkedin

 

Copyright 2015 © BTF.be